Şebinkarahisarlılar  “Türkiye Aşkına” Meydanlara Akın Etti

Şebinkarahisarlılar , 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında “Türkiye Aşkına” diyerek meydanlara akın etti.

Ahmet Yeles
Ahmet Yeles Tüm Haberleri

15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ'cü alçaklar tarafından demokrasimize ve milli birliğimize karşı düzenlenen hain darbe girişiminin 6’ncı yıl dönümde tüm ülkede olduğu gibi Şebinkarahisar'da da gün boyunca etkinlikler düzenlendi.

15 Temmuz Cuma günü gün boyu süren etkinliklerde tüm camilerde Kur-an'ı Kerim tilaveti yapıldı, mevlit okutuldu. Gün içerisinde şehit aileleri ziyaret edildi.

Belediye binası önünden Türk Bayrakları ve Mehter eşliğinde Kent Meydanına kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Buradaki anma programında ise Mehter Takımı gösterisiyle başladı. Anma programında ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı konuşmaları katılımcılara aktarıldı. Kur-an'ı Kerim tilavetinden sonra açılış konuşmasını Kaymakam Faruk Doğru yaparak 15 Temmuz'un önemine değindi.

Kısa film gösterisi ile devam edecek anma etkinliğinde, şiirler okunurken, 15 Temmuz gecesinde okunan 00.13'de camilerde okunan ilk sela, yine aynı saatte okunarak program sona erdi.

Anma etkinliğine Kaymakam Faruk Doğru, Belediye Başkanvekili İhsan Cağcağ, ilçe protokolü, tüm daire ve kurum amirleri, 15 Temmuz şehidimiz Sarıyer Köyünden Cengiz Hasbal'ın babası Ahmet Hasbal, gaziler, şehit yakınları ve ilçe halkı katıldı.

Haziran'da 150 bin 509 konut satıldı... Ruslar, konutta Türkiye'ye hücum etti!

Mouse kullananlar dikkat!

Covid belirtileri güncellendi: En sık görülen semptomlar

ŞEBİNKARAHİSAR'IN İLK MİMARLIK OFİSİ AÇILIYOR!

Akşener’in, Giresun Programı Belli Oldu

14 KİŞİ MANTARDAN ZEHİRLENDİ

'BAŞIBOŞ İNEKLERE EL KONULACAK'

ŞEBİNKARAHİSAR'DA KORKUTAN KORONA KIRMIZISI

BAĞLAR FESTİVALLE BULUŞTU

SAADET PARTİSİ'NDE İLYAS YILMAZ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

GİRESUNSPOR'UN 'SAHİL ŞERİTLİ FORMASI' GÜNEY İLÇELERDEN TEPKİ ÇEKTİ!

DURUŞMAYA GİDERKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ AVUKAT HAYATINI KAYBETTİ

GİRESUN OTOBÜSÜ TOSYA’DA KAZA YAPTI: 2 ÖLÜ

79 YAŞINDA EVLAT KATİLİ OLDU!

Kayalıklardan düşen yaşlı adamı AFAD ekipleri kurtardı

Ahmet Yeles

#

19 Tem 2022 - 13:01 - Gündem --- Okunma

Mahreç  Ahmet Yeles


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Şebinkarahisar Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Şebinkarahisar Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Şebinkarahisar Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.