DERECEYE GİREMESELER DE ALKIŞI HAKETTİLER

Okullar Arası Gençler Kros Bölge Yarışması Malatya'da Yapıldı

Ahmet Yeles
Ahmet Yeles Tüm Haberleri
DERECEYE GİREMESELER DE ALKIŞI HAKETTİLER
DERECEYE GİREMESELER DE ALKIŞI HAKETTİLER
Haber albümü için resme tıklayın

Okullar Arası Gençler Kros Bölge Yarışması yapıldı. 17 ilden 500 sporcunun katılımıyla Atletizm Kompleksinin yanında bulunan kros parkurunda yapılan müsabakalara 17 ilden yaklaşık 500 sporcu katıldı. Yarışmaya Şebinkarahisar'dan Melikesu Karakurt, Kadriye Bulduk, Elif Mürtaza, Ravza Sultan Bilgiç, Aslınur Avcı ve Ravza Hancı katılırken, Elif Beyoğlu ve Bektaş Beyoğlu da turnuvada sporcularımıza eşlik etti.

Genç kızlar, yıldız kızlar, genç erkekler ve yıldız erkekler kategorilerinde mücadele eden sporcular, 2 ila 5 bin metre arasında değişen parkurlarda derece için ter döktü.

Yarışmaya Genç Kızlar kategorisinde katılan Şebinkarahisar Yatılı Bölge Ortaokulu Yıldız Kız Kros Takımı dereceye giremezken, ilk kez katıldıkları turnuvada büyük başarı göstermesi gelecek yıllar için ümit verdi.

5 Ocak 2023 tarihinde düzenlenen yarışlar sonucunda dereceye giren takımlar 15 Şubat’ta Eskişehir’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Diğer yandan Dereli-Yavuz Kemal İmam Hatip Ortaokulu sporcuları ise yıldız erkekler kategorisinde grup 3.'sü olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Ahmet Yeles

10 Oca 2023 - 13:21 - Spor --- Okunma

Mahreç  Ahmet Yeles


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Şebinkarahisar Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Şebinkarahisar Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Şebinkarahisar Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.