CEZAEVİ SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLDİ, YENİ İHALE EYLÜL AYINDA

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI NEJAT OKUYAR, "CEZAEVİ İNŞAATI DEVAM EDECEK" DEDİ.

Ahmet Yeles
Ahmet Yeles Tüm Haberleri

Ak Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar, cezaevi inşaatı ihalesinin fesih edildiğini aktararak yeni ihalesinin de Eylül ayı içerisinde yapılacağını ve çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini bildirdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar, yapımına 2021 yılının son aylarında başlanan ve kış sezonunun girmesiyle duran ve yüklenici firma kaynaklı sorunlar nedeniyle yapımına daha da başlanılmayan cezaevi inşaatının yapım sözleşmesi Adalet Bakanlığı tarafından fesih edildiğini ve Eylül ayından ihalesinin yeniden yapılacağını duyurdu

İnşaatın durmasıyla birlikte gazetemizde dile getirdiğimiz 'Cezaevi' inşaatıyla ilgili Ak Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar, gazetemize açıklamalarda bulundu. Okuyar, müteahhit firma kaynaklı sebeplerle ihale sözleşmesi geçen hafta itibariyle fesih edildiğini aktardı.

Geçen hafta Ankara'da Adalet Bakanlığı yetkilileri ile görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar, "Türkiye genelinde Şebinkarahisar’la birlikte ihale edilen cezaevi projelerinin 11 tanesinin Bakanlıkça fesih edildiğini ve bunların arasında Şebinkarahisar Cezaevinin temellerinin atılmış olması sebebiyle projenin bakanlık tarafından öne alındığı, şuan yaklaşık maliyetlerdeki metraj ve fiyat güncellemelerinin yapıldığı, bu çalışmanın bitmesine müteakip Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığından onay alınarak en geç Eylül ayı gibi yeniden ihale edileceği bilgisini aldık." dedi.

"1.000 MAHKUM, 300 PERSONEL"

Okuyar, açıklamasında "Yeni güncellenecek fiyatlarla 300 Milyon TL'nin üzerinde bir yatırımla, yaklaşık bin mahkum kapasiteli, üçyüze yakın personelin çalışacağı, direkt ve dolaylı yollardan ilçemizde ciddi bir istihdam ve ekonomi sahası oluşturacak bu cezaevi projesini tamamlayarak ilçemize kazandıracağız." dedi.

Okuyar, bu süreci takip edeceklerini ve hızlı şekilde tamamlanmasını sağlayacaklarını ifade etti.

14 KİŞİ MANTARDAN ZEHİRLENDİ

ŞEBİNKARAHİSAR HAKİMİ MESLEKTEN İHRAÇ EDİLDİ

TAZİYE EVİNDE HIRSIZLIK

AVUTMUŞ'TA DUT VE KİRAZ FESTİVALİ YAPILACAK

HAYIRSEVER İŞ İNSANLARINDAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA

TATİLE GELDİ, KENEDEN ÖLDÜ

İstanbul'da kiracısı tarafından öldürülen hemşehrimizin cenazesi Alişar'da defnedildi

DURUŞMAYA GİDERKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ AVUKAT HAYATINI KAYBETTİ

GİRESUN OTOBÜSÜ TOSYA’DA KAZA YAPTI: 2 ÖLÜ

GİRESUNSPOR'UN 'SAHİL ŞERİTLİ FORMASI' GÜNEY İLÇELERDEN TEPKİ ÇEKTİ!

VEFAT HABERİ

Ahmet Yeles

#

21 Haz 2022 - 13:52 - Gündem --- Okunma

Mahreç  Ahmet Yeles


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Şebinkarahisar Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Şebinkarahisar Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Şebinkarahisar Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.