Bu imkanlarla bu kadar! 9-1

Şebinkarahisar Belediyespor, deplasmanda aldığı ağır yenilgiyle sarsıldı.

Ahmet Yeles
Ahmet Yeles Tüm Haberleri

Ligin başından bu yana statsız, futbolcusuz hazırlık dönemi geçiren Şebinkarahisar Belediyespor, zor günler geçiriyor. Süper Amatör Küme'nin 7. haftasında Espiye temsilcisi Es Es Gençlikspor ile karşılaşan Siyah Beyazlılar, ilk yarısı 4-1 biten karşılaşmadan 9-1'lik ağır mağlubiyetle ayrıldı. Temsilcimizin tek golünü Mehmet Akif atarken, maçın son bölümlerinde de Emrah Kızıl kırmızı kart gördü.

3 EKSİKLE GİDİLDİ

27 Kasım Pazar günü Espiye İlçe Stadında oynanan maçına 3 eksikle giden Şebinkarahisar Belediyespor, 2 oyuncusu da maç içerisinde sakatlandı.

Müsabaka öncesi kadroda olan ancak daha sonra kaptan Bekir Kaya, Uğur Üster ve Eren Coşkun'dan yoksun bir şekilde müsabakaya giden Şebinkarahisar temsilcisi'nde maç içerisinde defans oyuncuları Sezgin Ekinci ile Semih Daban da oyundan çıkmak zorunda kaldı.

İMKANLAR BU KADAR!

Ligde sezon öncesi ve ilk 5 haftasında deplasmanda oynamak zorunda kalması gibi sebeplerin yanı sıra geçen seneki kadrosunu da koruyamayan ve Yavuz Tanrıkulu (ameliyat geçirdi), Oğuz Yetimova (ilçeden ayrıldı), kaleci Metin Kanar (transfer) ve Onur Köz (takımdan ayrıldı) gibi etkili oyuncularıyla bu sezon faydalanamayan Şebinkarahisar Belediyespor'da gidenlerin yerlerine gelenler de bu boşluğu dolduramadı.

Ahmet Yeles

29 Kas 2022 - 13:15 - Spor --- Okunma

Mahreç  Ahmet Yeles


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Şebinkarahisar Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Şebinkarahisar Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Şebinkarahisar Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.