Giresun dolmuşu dereye uçtu! Büyük faciadan dönüldü

Giresun'da freni boşalan bir şehir içi dolmuş, Aksu Deresi'ne yuvarlandı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, sürücü büyük bir facianın eşiğinden döndü.

Haber albümü için resme tıklayın

Giresun Merkez'de 2. hat olarak görev yapan dolmuş, hastane mevkii'nde yolcularını indirip sefer sırasına gireceği sırada; freni boşalarak Aksu Deresi'ne yuvarlandı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, sürücü büyük bir facianın eşiğinden döndü.

Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, dolmuşun hastane önünde yolcuları indirip hareket etmeye başladığı görülüyor. Bir süre sonra dolmuşun frenleri boşalıp Aksu Deresi'ne yuvarlandığı görülüyor.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen dolmuşun sürücüsünü kurtarmak için harekete geçti. Vatandaşlar, dolmuşun kapısını açarak sürücüyü dışarı çıkardı.

Sürücü, kazayı yara almadan atlatırken, dolmuşta maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Yıldızhaber

18 Kas 2023 - 22:15 - Gündem --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Şebinkarahisar Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Şebinkarahisar Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Şebinkarahisar Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.