Giresunlu milli yüzücü 9 madalya kazandı! Hedefi Paris Olimpiyatları!

Giresunlu Milli yüzücü Turgut Aslan Yaraman, Mısır'ın Kahire kentinde düzenlenen Citi Paralimpik World serisinde 7 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Mahmut Ahmet Yeles
Mahmut Ahmet Yeles Tüm Haberleri
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Giresunlu Yüzücü Turgut Aslan Yaraman, Mısır'da 7 Altın, 2 Gümüş, 2 Bronz Madalya Kazandı!

Giresunlu Milli yüzücü Turgut Aslan Yaraman, 2 branşta dünya şampiyonu, 5 branşta gençler dünya şampiyonu, 2 branşta dünya ikincisi ve 2 branşta dünya üçüncüsü oldu. Ayrıca, 2024 Avrupa Şampiyonası ve 2024 Paris Olimpiyatları'na katılma hakkı kazandı.

9-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenen organizasyonda, S5 kategorisinde yarışan Yaraman, 50 metre sırtüstü, 50 metre serbest, 100 metre serbest, 100 metre sırtüstü, 200 metre serbest, 200 metre sırtüstü ve 400 metre serbest kategorilerinde birinci olarak altın madalya kazandı.

Ayrıca 100 metre kelebek ve 200 metre kelebek kategorilerinde ikinci, 4x50 metre serbest ve 4x100 metre serbest bayrak yarışlarında ise üçüncü oldu.

13 Kas 2023 - 14:30 - Spor --- Okunma

Muhabir  Mahmut Ahmet Yeles


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Şebinkarahisar Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Şebinkarahisar Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Şebinkarahisar Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.