Fiskobirlik dolandırıldı iddiası!

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, ekonomik olarak büyük sorunlar yaşayan ve banka faizleriyle boğuşan Fiskobirlik’in son olarak milyonlarca lirayı bir çay firmasına kaptırdığını öğrendiklerini kaydetti.

Ünzile Önbaş
Ünzile Önbaş Tüm Haberleri

Karan, yaptığı açıklamada, Fiskobirlik ile bir çay firma arasında yapılan çay anlaşmasında kurumun milyonlarca zarara uğratıldığı iddia etti.

“Kurumun çay ticaretinden uğratıldığı iddia edilen milyonlarca zararını kim ödeyecek? Başındaki AK Parti milletvekili mi, yoksa yönetim kurulumu mu ödeyecek?” diye soran Karan, şu ifadeleri dile getirdi:

“MİLYONLARCA LİRA ZARAR”

“Fiskobirlik’in fason olarak bir çay firmasına üretim yaptırarak, kendi logosuyla raflarda sattığı herkes tarafından bilinmekte. Edindiğimiz bilgiye göre bu firma anlaşmayı yerine getirmeyerek, Fiskobirlik’i milyonlarca zarara uğratmış. Şimdi ortada ne çay var nede para. Zarar kimin Fiskobirlik’in. Zararının miktarı ne kadar? 40-50 milyonlarla ifade ediliyor. Zaten ekonomik olarak dibe vurmak üzere olan bir kurumun parası birde bir macera uğruna heba ediliyorsa pes artık.

“BİRLİĞİN BAŞINDAKİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KURUMUN HAKKINI KORUSUN”

Giresun kamuoyu Fiskobirlik’in çay ticaretinden dolayı uğratıldığını milyonlarca zararla ilgili bir açıklama bekliyor. Çıksın başındaki AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar kurumun menfaatlerini koruma adına bir açıklama yapsın. Kurumun hakkını korusun. Eğer bu zarar doğru ve susmayı tercih edip, bu zararı sineye çekiyorsa, batırılan bu paranın babasının parası olmadığını hatırlatırız.”

27 Eki 2023 - 13:20 - Gündem --- Okunma

Muhabir  Ünzile Önbaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Şebinkarahisar Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Şebinkarahisar Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Şebinkarahisar Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.