Giresunspor, Şanlıurfaspor maçına odaklandı

Yeşil-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Mehmet Birinci: "Çotanak armanın daha iyi yerlerde olabilmesi adına elimizden gelen tüm gayretimizi göstereceğiz"

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor'da dün göreve getirilen teknik direktör Mehmet Birinci, takımın daha iyi yerlerde olabilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirtti.

Birinci, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Giresunspor'da tekrar görev aldığı için duyduğu mutluluğu ifade etti.

Genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Birinci, göreve geldikleri ilk gün itibarıyla çalışmalara başladıklarını aktardı.

Birinci, ligin 10. haftasında yarın deplasmanda oynayacakları ASTOR Enerji Şanlıurfaspor maçından puan ya da puanlarla dönmek istediklerine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Biz çotanak armanın daha iyi yerlerde olabilmesi adına elimizden gelen tüm çaba ve gayretimizi göstereceğiz. Çok çalışacak ve çok isteyeceğiz. Bizim için çok önemli olan Şanlıurfaspor maçına çıkacağız, sadece bu maça odaklanmış durumdayız. İnşallah iyi işler yaparak istediğimiz bir sonuçla şehrimize dönmek istiyoruz."

26 Eki 2023 - 17:45 Giresun- Spor --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Şebinkarahisar Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Şebinkarahisar Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Şebinkarahisar Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.