Giresun Belediyesi o mahalledeki yol sorununu çözdü

Giresun Belediyesi, Kavaklar Mahallesi'nde yıllardır devam eden yol sorununu kalıcı olarak çözdü. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından stabilize durumdaki yaklaşık 250 metrelik yola beton çalışması gerçekleştirildi ve yol araç trafiğine açıldı.

Ünzile Önbaş
Ünzile Önbaş Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kavaklar Mahallesi'nde yıllardır devam eden yol sorununu çözmek için harekete geçti. Stabilize durumdaki yaklaşık 250 metrelik yola beton çalışması gerçekleştirildi. Yolun betonlanması ile birlikte yol sorununa kalıcı çözüm sağlandığı bildirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları sürdürecek

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, söz konusu yolun artık daha konforlu hale geldiğini belirterek, belirlenen program dâhilinde Giresun diğer mahalle ve sokaklarda da çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Mahalle sakinleri teşekkür etti

Gerçekleştirilen kalıcı çalışma sonrası Kavaklar Mahallesi 108 Nolu Sokak Sakinleri ise hizmetlerinden ötürü Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'na teşekkür etti.

21 Eki 2023 - 08:00 - Gündem --- Okunma

Muhabir  Ünzile Önbaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Şebinkarahisar Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Şebinkarahisar Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Şebinkarahisar Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.