Şebinkarahisar Kaymakamı Ardıç, üniversite öğrencileri talep ve istekleri dinlendi

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde okuyan üniversite öğrenciler İlçe Kaymakamı Yasin Ardıç ve KYK Yurt Müdürü Yakup Akkuş ile bir araya geldi.

Ünzile Önbaş
Ünzile Önbaş Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Şebinkarahisar Kaymakamı Yasin Ardıç, Şebinkarahisar'daki KYK yurtlarında kalan öğrencilerle görüşerek talep ve sorunlarını dinledi. 

Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar yüksekokullarında okuyan ve KYK yurtlarında kalan kız ve erkek öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Yasin Ardıç, KYK Müdürü Yakup Akkuş ile birlikte öğrencilerle sohbet etti. 

ÖĞRENCİLER İSTEKTE BULUNDU

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette öğrencilerle yemek yiyen kaymakam Yasin Ardıç, Şebinkarahisar Yerleşkesinin girişinden okul binalarının olduğu alana kadar olan kısımda kaldırım yapılmasının yanı sıra üniversitede daha çok aktivite yapılmasını ve planlanan gezi programlarına destek olunmasını istediler.

20 Eki 2023 - 09:00 - Gündem --- Okunma

Muhabir  Ünzile Önbaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Şebinkarahisar Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Şebinkarahisar Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Şebinkarahisar Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.