Şebinkarahisar'ın ulaşım sorunları Bakan Yardımcısı'na iletildi

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ile ilçenin ulaşım sorunlarını görüşmek üzere bir araya geldi. Görüşmede, ilçenin coğrafi konumunun getirdiği zorluklar ve mevcut yolların yetersizliği gibi konular ele alındı.

Ünzile Önbaş
Ünzile Önbaş Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

ŞEBİNKARAHİSAR'IN ULAŞIM SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Belediye Başkanı Ömer Şentürk, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizin ulaşım bağlantı yolları, şehir içi karayolu geçişi üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Ziyaretimizde bizlere eşlik eden yurtdışında faaliyet gösteren iş insanı hemşerimiz Abdullah Gümüş’e ve nazik misafirperverliği için sayın Bakan Yardımcımıza teşekkür ederim." dedi.

18 Eki 2023 - 18:30 - Gündem --- Okunma

Muhabir  Ünzile Önbaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Şebinkarahisar Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Şebinkarahisar Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Şebinkarahisar Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.