Giresun Bolahenk Türk Müziği Derneği'nden görkemli açılış

Giresun Bolahenk Türk Müziği Derneği'nin açılışı, halk müziği konseriyle görkemli bir açılışa imza attı.

+1
Haber albümü için resme tıklayın

Giresun Belediyesi'nin katkılarıyla Kültür ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen konserde, Giresun'un yöresel halk müziği eserleri seslendirildi.

Konser, Cihan Unat'ın şefliğini yaptığı kadın ve erkek koristlerin seslendirdiği Giresun türküleri ile başladı. Ardından, konuk sanatçı Umut Akyürek, Giresun ve Karadeniz yöresinin sevilen türkülerini seslendirdi.

Konserde, TRT saz sanatçıları da yer aldı. Kemençe, bağlama, davul gibi geleneksel Türk çalgılarıyla eşlik edilen türküler, dinleyicileri coşturdu.

Bazı şarkılara salondaki dinleyiciler de eşlik ederek konsere renk kattı.

Konser, Giresun Bolahenk Türk Müziği Derneği'nin açılışını coşkuyla kutlayan müzikseverlerin büyük beğenisini topladı.

10 Eki 2023 - 10:30 Giresun- Kültür & Sanat --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Şebinkarahisar Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Şebinkarahisar Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Şebinkarahisar Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.