STAD ZEMİNİ LİGE ZOR YETİŞECEK

Şebinkarahisar Şehir Stadında yenileme çalışmaları devam ediyor. Ancak yaklaşık 1 ay daha süreceği öğrenilen stad çalışmaları nedeniyle Şebinkarahisar Belediyespor lige dezavantajla girecek.

Ahmet Yeles
Ahmet Yeles Tüm Haberleri

Şebinkarahisar Şehir Stadında yenileme çalışmaları devam ediyor. Ancak yaklaşık 1 ay daha süreceği öğrenilen stad çalışmaları nedeniyle Şebinkarahisar Belediyespor lige dezavantajla girecek.

16 Ekim'de başlayacak olan Giresun Süper Amatör Lig 2022-2023 Şahin Yılancı Sezonu için ligdeki diğer takımlar transferlerini yaparken, lig öncesi hazırlıklara da başladı. Ligin başlamasına 1.5 aydan kısa bir süre kalırken, takımların en az 1 ay önceden hazırlık çalışmalarına başlaması gerekiyor. Şebinkarahisar İlçe Stadında soyunma odası ve saha zemininde henüz çalışmalar devam ederken, bu durum karşısında kulüp yönetiminin nasıl bir yol izleyeceği bilinmezken, Siyah Beyazlıların lig öncesi yeterli hazırlık süreci geçirmez ise adeta lige handikaplı başlayacak.

Lig tarihlerine göre yapım ihale tarihinde planlama yapılmaması Siyah Beyazlıları bir kere daha lig öncesi zorluyor. 2013-2014 sezonunda ilçe stadında ilk kez yapılan suni çim nedeniyle Şebinkarahisar Belediyespor,ligin ilk yarısında tüm maçlarını deplasmanda oynamak zorunda kalmıştı.

Ahmet Yeles

09 Eyl 2022 - 13:26 - Spor --- Okunma

Muhabir  Ahmet Yeles


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Şebinkarahisar Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Şebinkarahisar Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Şebinkarahisar Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.